Seuraava vuoro vasta tiistaina. Taidanpa tänään illalla nauttia muutaman ohraisen hyvän elokuvan kera:)

Juuri katselin että tämän kuun aikana ollut 8 vuoroa. Eli viime sunnuntai oli vapaata. Ja 80 tuntia rikki... Viellä olis 3 vuoroa jäljellä ja työaikalain mukaiset kaksiviikkoa ja 80 tuntia on täynnä. Pitäisköhän soittaa pomolle että empä tuukkaan duuniin vasta kun perjantaina;) Ei tällä alalla työaikoja kukaan valvo tai noudata. Jos noudattais niin ei sitä ehtis muuta tehdäkkään kun olla kokoajan jollakin tauolla. Tai aamuyön vikoina tunteina puolet autoista lähtis talleilleen 'kun tunnit tuli täyteen'. Hoidetaan asiakkaat kotiin ja sitten vasta itse perässä.

Tänään pyöri viesti datalla:
Klo 5, 5.30 ja 6 alkavista vuoroista puuttui yli puolet aamulla. Asiakkaat odottivat autoa ennakoihin jopa yli puolituntia. Ajovuorolista noudattamatta jättäminen on vakava asia ja saattaa vaikuttaa koko elinkeinon tulevaisuuteen.

Totta tuo on. Mutta eipä noita isäntiä saa töihin 5-6 aikaan aamulla. Yksikin tuttu sai viime jaossa espoosta luvat. Ja kyllä 'renkinä' oli tunnollinen alottaen vuorot ajoissa. Mutta nyt isäntänä kuulemma torkkunappia tulee painettua useammin kun kerran aamulla... Saa nähdä millasta ajovuorolistaa enskuulle pukkaa ettei moinen toistuis.

Sain muuten viimevuorossa yhen vaimon kaverin kyytiin. On soitellu aina välillä viikonloppuöisin kun on tarvinnu kyytiä. Nyt tuli työkaverinsa kanssa sattumalta tolpalta kyytiin. Päätin kokeilla tunnistaako, enkä sanonut mitään. Olihan vähän maisteissa ja eipä tunnistanu. Ei edes ihmetelly kun ajoin suoraan oikean talon ja oikean rapun eteen, vaikka anto vaan osoitteeks olarin. Harvapa kattelee minkä näkönen kuski siellä ratintakana on;)

Mutta nyt nukkumaan ja rentoutumaan...