Ei oo juu tullu tätä päiviteltyy juurikaan. Kaikki tälläset varmaan muutenkin lopahtaa parin ensimmäisen päivän jälkeen. Ja ainahan voi vedota kiireisiinsä;)

Duunit on jatkunu omalla radallaan. Ei juuri mitään erikoista. Motivaatio on vielläkin kadoksissa loman jäljiltä:( Kuitenkin rahallisesti on ihan mukavasti ollu kyytiä. Ei juuri jaksa panostaa vuorossa, mutta silti on ihan hyviä kassoja tullut. Kaikki 'rengithän' ajavat provikalla ja saavat siis noin 34-37% kassasta itselleen. Ei aina hurraamista liksassa jos on hiljasta, kun ei mitään takuupalkkaakaan ole. Välillä kyllä syö kunnolla kun olis halunnu panostaa ja ajaa oikeen tunteella, mut pokaa vaan ei oo tai sit ei vaan onnaa. Ihan tuuristahan tää on kaikki kiinni. Koskaan ei tiedä minne seuraavaksi pääsee/joutuu.

Tänään ois klo 22 lähtö vuoroon. Näin yöllä tulee valvottua vapaallakin. Turha vaihtaa rytmiä jos on yötä edessä. Perhe on menny nukkumaan jo aikoja sitten. Ja itse oon ottanu pari olutta leffan kera. Tuossa viiden-kuuden pintaan voisi ittekkin mennä nukkumaan...