Vähän väliä saa lukea noista kaikenlaisista pahoinpitelyistä ja raiskauksista keskustassa. Ja näkeehän niitä. Ihan suoraan ihmisten keskelläkin porukka pistää rähinäksi. Taksijonothan ovat niitä klassisia tappelupaikkoja. Varsinkin silloin kun kaikki ovat yhtäaikaa liikenteessä kuten pikkujoulut tai ihan lauantaiyönä. Jonottamiseen laitetaan viellä viileä vesisade tai pakkasta, niin soppa on valmis. Koskaan ei tiedä millasta viheltäjää siitä tolpalta tulee.

Usein otankin pahinpina ruuhkahetkinä ainoastaan käsipystyjä. Pystyy näkemään jo vähän kauempaa että pysyykö pystyssä, onko siisti olemus ja vinkkaako fiksusti. Tolppaan nojaaminen yleensä tarkoittaa jotain. Kun siihen nojaa viellä elävä lumiukko joka on ryöminyt viimeset puolituntia pitkin hankia, voi olla että on hieman heikommassa hapessa. Kaiken kruunaa viellä vihellys ja sormella eteensä näyttäminen. Ei me kuitenkaan koiria olla. Mutta jos on fiksussa paikassa kättänsä nostamassa, niin otan kyllä kyytiin. Yleensä viellä ovat tosi tyytyväisiä kun eivät joutuneet jonottelemaan ja asiakkaan tyytyväisyys tietää tippiä:)

No nyt arkiyönä ei varmasti ruuhkia tolpalle kerry. Vaikka kisat onkin päällä. Normaalisti en edes maanantai öitä tekis, mut kai tänään vähän pirteämpää on. Toivottavasti.